ประชาสัมพันธ์รับสมัครป.โท-เอก รอบ 2 ปี 2560 | คณะเทคโนโลยีและสิ่งแวดล้อม

5 May 2017

Posted By

รับสมัครนักศึกษาระดับบัณฑิตศึกษา (ปริญญาโท – เอก) ปีการศึกษา 2560

Admissions are now open for the academic year 2017 (Ph.D. - Msc.)

คณะเทคโนโลยีและสิ่งแวดล้อม มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ วิทยาเขตภูเก็ต

ทุนการศึกษาเต็มจำนวนครอบคลุมค่าใช้จ่ายรายเดือน รับจำนวนจำกัด

รับสมัครตั้งแต่วันนี้ – 25 มิถุนายน 2560

ระดับปริญญาโท (หลักสูตรวิทยาศาสตรมหาบัณฑิต)
– สาขาวิชาเทคโนโลยีและการจัดการสิ่งแวดล้อม
– สาขาวิชาเทคโนโลยีการจัดการสิ่งแวดล้อม (หลักสูตรนานาชาติ)
– สาขาวิชาเทคโนโลยีสารสนเทศ

ระดับปริญญาเอก (หลักสูตรปรัชญาดุษฎีบัณฑิต)

สนใจสมัครที่ : www.grad.psu.ac.th

ข้อมูลเพิ่มเติม
E-mail : Grad.envi@phuket.psu.ac.th
Grad.ict@phuket.psu.ac.th
Web : http://graduate.te.psu.ac.th/
Tel : 076-276120

ทุนอื่นๆ
1. ทุนสนับสนุนในการทำวิทยานิพนธ์จากบัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
2. ทุน Scholarship awards for Master and Ph.D. studies under Thailand’s Education Hub for Southern Region of ASEAN Countries (TEH-AC)
3. ทุนผู้ช่วยวิจัยจากแหล่งทุนอื่นๆ ทั้งใน และต่างประเทศ (ขึ้นอยู่กับอาจารย์ที่ปรึกษา)

*** มีทุนการศึกษาทุกหลักสูตร โดยเฉพาะสำหรับสาขาเทคโนโลยีสารสนเทศ ฟรีค่าเทอมและเงินเดือนให้ตลอดตามระยะเวลาของหลักสูตร 2 ปี ***
posterA4(รอบ2)แก้ไข-TH

Faculty of Technology and Environment
Prince of Songkla University, Phuket Campus

A limited number of full scholarships are awarded to outstanding applicants.
Applicable until June 25, 2017.

Master Degree Program (MSc.)
• Master of Science (Technology and Environmental Management) (Thai program)
• Master of Science (Environmental Management Technology) (International program)
• Master of Science (Information Technology)

Doctor of Philosophy Program (Ph.D.)
• Doctor of Philosophy (Environmental Management Technology) (Internation Program)

Apply for admission: www.grad.psu.ac.th

More information
Grad.ict@phuket.psu.ac.th
Tel : 076-276120

Other scholarships
1. Graduate School Research Support Funding for Thesis
2. Scholarship awards for Master and Ph.D. studies under Thailand’s Education Hub for Southern Region of ASEAN Countries (TEH-AC)
3. Funding from national and international sources (depends on each advisor)

*** Scholarships are available for all programs, particularly, for Master of Science in Information Technology, the scholarship covers all tuition fees and living expense for 2 years ***

posterA4(รอบ2)แก้ไข-ENG